Winkelwagen
/

Retour- en restitutiebeleid

annulering

We accepteren de annulering van een bestelling voordat het product wordt verzonden of geproduceerd. Als de bestelling wordt geannuleerd, ontvangt u een volledige terugbetaling. We kunnen de bestelling niet annuleren als het product al is verzonden.

retourneren (indien van toepassing)

Wij accepteren retourzendingen van producten. Klanten hebben het recht om binnen 14 dagen na levering van de goederen een retourzending aan te vragen.
Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Voor het retourneren hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig. Neem contact op met onze klantenservice om er zeker van te zijn dat je het pakket naar het juiste adres stuurt.

Tips

Op maat gemaakte of gepersonaliseerde artikelen komen niet in aanmerking voor een terugbetaling van 14 dagen.
Als de retourzending door de consument wordt veroorzaakt, moet de consument verantwoordelijk zijn voor de verzendkosten. Het bedrag van de vergoeding is afhankelijk van het koeriersbedrijf dat u kiest.

Als de ontvangen goederen door onze redenen beschadigd of onjuist zijn, is de consument om deze reden niet verplicht om de verzendkosten te dragen.

Er worden geen herbevoorradingskosten aan consumenten in rekening gebracht voor het retourneren van een product;


Restitutie (indien van toepassing)

Zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je per e-mail een ontvangstbevestiging. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Indien goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of originele betaalmethode toegepast.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst nogmaals je bankrekening.
Neem dan contact op met je creditcardmaatschappij, want het kan even duren voordat je terugbetaling officieel wordt gepost. Neem dan contact op met uw bank. Het duurt vaak even voordat de terugbetaling wordt gepost. Als je dit allemaal hebt gedaan en je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via service@loxmall.com.

Neem contact op met onze klantenservice via service@loxmall.com voor het retouradres.