Winkelwagen
/

FAQs

1. MOET IK EEN ACCOUNT HEBBEN OM TE BESTELLEN?

Nee, u kunt ook als gast een bestelling plaatsen. Maar er zijn enkele voordelen van een account bij ons:
Snel afrekenproces
Eenvoudig overzicht van uw bestelstatus en bestelgeschiedenis
Ontvang updates over onze nieuwe releases en speciale aanbiedingen


2. WELKE BETAALMETHODEN ACCEPTEERT U?

We accepteren alle gangbare creditcards (VISA, Mastercard, Discover, AMEX) en PayPal-betalingen.


3. HOE VEILIG IS MIJN ONLINE BESTELLING?

Wanneer u online winkelt met uw creditcard, worden al uw gegevens ingevoerd op een SSL-beveiligde website. Uw gegevens worden vervolgens SSL-gecodeerd en rechtstreeks naar het netwerk van onze creditcardaanbieder verzonden, waar uw kaart en transactie worden geautoriseerd en goedgekeurd. Uw creditcardgegevens worden niet op onze servers opgeslagen.

 


4. ZIJN ER WISSELKOERSEN?

Al onze transacties worden afgewikkeld in Amerikaanse dollars. Als uw creditcard in een andere valuta luidt, wordt het totale bedrag van uw bestelling in rekening gebracht tegen de dagelijkse wisselkoers op de dag dat uw kaartuitgever de transactie verwerkt.

 


5. HOE STEL IK MIJN VERZENDADRES IN?

Omdat onze website en service in het Engels zijn gebaseerd, moet alle informatie die u invoert in het Engels worden ingevoerd, inclusief interpunctie. Als bepaalde letters in uw adres niet-Engelse letters bevatten, raden we u aan om in plaats daarvan vergelijkbare Engelse letters te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld de letter "?" wijzigen in "c".

 


6. KAN IK MIJN VERZENDADRES WIJZIGEN NA HET PLAATSEN VAN EEN BESTELLING?

Houd er rekening mee dat uw verzendadres niet kan worden gewijzigd nadat de bestelling is verwerkt of verzonden. We vragen je om je afleveradres te wijzigen in je huisadres in plaats van je vakantieadres, omdat we niet weten hoe lang de douane van bestemming het pakket vasthoudt.

 


7. HOE LANG DUURT DE VERZENDING EN HOE KAN IK MIJN PAKKET VOLGEN?

De levertijd is afhankelijk van de door u gekozen verzendmethode. Zodra de bestelling is verzonden, e-mailen we je je trackingnummer en de trackingwebsite. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen veroorzaakt door de douaneautoriteit in uw land.

 


8. WAT MOET IK DOEN ALS MIJN BESTELLING ONTBREEKT?

Als er iets ontbreekt, neem dan onmiddellijk contact met ons op via service@loxmall.com

ALS U VRAGEN HEEFT, NEEM DAN RECHTSTREEKS CONTACT OP MET ONS VIA E-MAIL: service@loxmall.com