Winkelwagen
/

Privacybeleid

Dit privacybeleid beschrijft hoe uw persoonlijke informatie wordt verzameld, gebruikt en gedeeld wanneer u een bezoek brengt aan of winkelt op www.loxmall.com (de "Site").

Persoonlijke informatie die we verzamelen

Wanneer u de Website bezoekt, verzamelen we automatisch bepaalde informatie over uw apparaat, waaronder informatie over uw webbrowser, IP-adres, tijdzone en enkele van de cookies die op uw apparaat zijn geïnstalleerd. Bovendien verzamelen we, wanneer u op de website surft, informatie over de individuele webpagina's of producten die u bekijkt, welke websites of zoektermen u naar de website hebben verwezen en informatie over hoe u met de website omgaat. We verwijzen naar deze automatisch verzamelde informatie als "Apparaatinformatie".


We verzamelen apparaatgegevens met behulp van de volgende technologieën:

- Cookies" zijn gegevensbestanden die op uw apparaat of computer worden opgeslagen en die vaak een anonieme unieke identificatiecode bevatten.

- Logbestanden" houden acties op de website bij en verzamelen gegevens zoals uw IP-adres, browsertype, internetprovider, doorverwijs- en exitpagina's en datum- en tijdstempels.

- "Web beacons", "tags" en "pixels" zijn elektronische bestanden die informatie vastleggen over hoe u op de website surft.

 


Bovendien, wanneer u een aankoop doet of probeert een aankoop te doen via de Site, verzamelen wij bepaalde informatie van u, waaronder uw naam, factuuradres, verzendadres, betalingsinformatie (inclusief creditcardnummers), e-mailadres en telefoonnummer. We verwijzen naar deze informatie als "Bestelinformatie".

 


Wanneer we verwijzen naar "Persoonlijke informatie" in dit privacybeleid, bedoelen we zowel apparaat- als bestelinformatie.

 


Hoe gebruiken we uw persoonlijke gegevens?

Over het algemeen gebruiken we de bestelinformatie die we verzamelen om de bestellingen die u via de site plaatst uit te voeren (inclusief het verwerken van uw betalingsgegevens, het regelen van verzending en het sturen van facturen en/of orderbevestigingen). Daarnaast gebruiken we deze bestelgegevens om:

- om te communiceren met jou;

- om onze bestellingen te screenen op mogelijk risico of fraude; En

- wanneer het in overeenstemming is met de voorkeuren die u hebt gedeeld, om u informatie of advertenties over onze producten of diensten te verstrekken.


We gebruiken de verzamelde apparaatgegevens om potentiële risico's en fraude (met name uw IP-adres) op te sporen en meer in het algemeen om onze website te verbeteren en te optimaliseren (bijvoorbeeld door analyses te maken over hoe onze klanten op de website surfen en ermee omgaan, en om het succes te meten van onze marketing- en advertentiecampagnes).

 


Openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens

We delen uw persoonlijke gegevens met derden die ons helpen uw persoonlijke gegevens te gebruiken zoals hierboven beschreven. We gebruiken Shopify bijvoorbeeld om onze online winkel van stroom te voorzien - u kunt hier meer lezen over hoe Shopify uw persoonlijke gegevens gebruikt: https://www.loxmall.com/legal/privacy.


Ten slotte kunnen we uw persoonlijke informatie ook delen om te voldoen aan toepasselijke wet- en regelgeving, om te reageren op een dagvaarding, huiszoekingsbevel of ander rechtmatig verzoek om informatie die we ontvangen, of om anderszins onze rechten te beschermen.


Gedragsreclame

Zoals hierboven beschreven, gebruiken wij uw persoonlijke gegevens om u gerichte advertenties of marketingcommunicatie te bieden waarvan wij denken dat deze voor u interessant kunnen zijn.


Volg niet

Houd er rekening mee dat we de gegevensverzameling en gebruikspraktijken van onze website niet wijzigen wanneer we een "Do Not Track"-signaal van uw browser zien.


Jou rechten

Als u een Europese ingezetene bent, hebt u het recht om toegang te krijgen tot de persoonlijke informatie die wij over u hebben en om te verzoeken dat deze wordt gecorrigeerd, bijgewerkt of verwijderd. Als u van dit recht gebruik wilt maken, kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.


Houd er bovendien rekening mee dat als u een Europese inwoner bent, wij uw informatie verwerken om te voldoen aan contracten die wij met u hebben (bijvoorbeeld wanneer u een bestelling plaatst via de website) of om onze hierboven vermelde legitieme zakelijke belangen na te streven. Houd er bovendien rekening mee dat uw gegevens buiten Europa worden overgedragen, inclusief Canada en de Verenigde Staten.


bewaren van gegevens

Als u een bestelling plaatst via de Site, bewaren wij uw bestelinformatie voor onze administratie totdat u ons vraagt ​​om die informatie te verwijderen

S.

 


veranderingen

We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid van tijd tot tijd bij te werken, bijvoorbeeld om wijzigingen in onze praktijken of andere operationele, wettelijke of regelgevende redenen weer te geven.

 


minderjarigen

De website is niet bedoeld voor personen onder de 18 jaar.


Neem contact met ons op

Als u meer informatie wilt over onze privacypraktijken, vragen heeft of een klacht wilt indienen, kunt u per e-mail contact met ons opnemen via service@loxmall.com.