Winkelwagen
/

Over ons

Over Loxmall
Loxmall heeft geholpen geweldige ervaringen te creëren voor de beste bedrijven ter wereld, in verschillende sectoren.

Wij zijn een e-commercesite met onze eigen productiefaciliteiten en een groot netwerk van vele vertrouwde en hoogwaardige partners over de hele wereld (waaronder de VS, Australië, Duitsland, het VK en China) om de ultieme op maat gemaakte winkelervaring voor u te creëren.

apauy creëert geweldige ervaringen door een assortiment kleding, huishoudelijke en technologische producten en diensten aan te bieden die mensen helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Ons uitgebreide portfolio wordt ondersteund door één kernmerk: Loxmall. Samen met onze partners ontwerpen we kleding die mensen helpt om zelfverzekerd, positief en mooi te zijn.

Onze missie

En omdat de bescherming van het milieu in ons DNA zit, stimuleren we duurzame sociale, economische en ecologische veranderingen door middel van onze beslissingen en acties. Bij Loxmall doen we niet alleen wat juist is, maar ook wat zinvol is - voor mensen en voor de planeet.

Neem contact met ons op

Je bent hier waarschijnlijk gekomen vanuit een van de geweldige socialemediagemeenschappen die we 24/7 volledige ondersteuning bieden. En ja, voor het geval je het je afvroeg... we zijn de eigenaar en streven ernaar om je de inhoud van de community te bieden!

E-mail: service@loxmall.com